Buitenkeukens – KokBeton
14154
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14154,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Buitenkeukens & Buitenprojecten

UW IDEALE BUITENKEUKEN

Uw belangrijkste wensen kunnen wij voldoen. Opbergruimte , grillen, een braaimaster buitenhaard of een wasbak. Bij KokBeton kunnen wij u helpen met uw ideale buitenkeuken, of een ander buiten project. Wij denken graag met je mee!

134
24345345
576865
image4

OP MAAT GEMAAKT

In samenwerking met Houtdoor en ons team hebben maken wij op maat gemaakte buitenkeukens & projecten. Met speciaal voor u uitgezochte materialen is het altijd een duurzaam, robuust en kwalitatief uitstekend eindresultaat. Uw betonnen blad voor buiten is van stevige kwaliteit. Wij behandelen het betonnen blad zodat het bestand is tegen vorst en onze behandeling zorgt er ook nog is voor dat het blad onderhoudsvrij is!

ANDERE BUITENPROJECTEN

Wij leveren ook verschillende fraaie buitenprojecten op maat, van een wasbak tot een buitendouche. Zodra u een specifieke wens heeft, kunt u contact met ons opnemen en dan gaan wij er mee aan de slag.

4574575
456456
4545
343453

KOKBETON & BRAAIMASTER

Onze samenwerking met Braaimaster maakt het plaatje helemaal compleet. De Braaimaster buiten braai is uw ultieme multifunctionele buitenkeuken. Meer weten over Braaimaster? Klik op de knop hieronder.

Wilt u ook een nieuwe buitenkeuken? Neem contact met ons op!