Beton – KokBeton
28988
page-template-default,page,page-id-28988,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,elementor-default,elementor-kit-25269,elementor-page elementor-page-28988

BETON

Beton heeft de afgelopen jaren snel terrein veroverd. En zo gek is dat ook niet. De uitstraling is puur en robuust en combineert perfect met andere natuurlijke materialen, zoals: hout, rvs en leer. Het mooie van beton is dat de mogelijkheden eindeloos zijn, niet alleen in vorm, maar ook in kleur.  Hoewel beton in het productieproces vrijwel gelijk is aan terrazzo, heeft beton toch een heel andere look. Een betonnen aanrechtblad past perfect bij een strakke designkeuken. Maar wat dacht u van een betonnen spoelbak of wastafel als eyecatcher in de badkamer?

 

beton kleuren kokbeton aanrechtbladen
beton kleuren kokbeton aanrechtbladen

BETON VAN KOKBETON

Wij maken al jarenlang excellente betonproducten voor de interieurbranche. Door onze eigen werkwijze en zorgvuldige geteste recepturen garanderen wij al jaren lang kwaliteitsproducten. Onze kwaliteitsproducten bieden bij aan voor een degelijke prijs aan. Dat maakt onze producten echt exclusief. De oppervlakten van ons betonnen aanbod zijn spiegelglad en zeer weerbaar voor vuil. Wij gebruiken dan ook speciale polijst technieken. Wij gebruiken alleen de beste en meest hoogwaardige grondstoffen, hierdoor productaanbod sterk en niet gevoelig voor vlekken en verkleuring.

BETON is OVERAL TOEPASBAAR

Vroeger werd beton alleen gebruikt in de bouw, maar sinds enkele jaren is het niet meer weg te denken uit de interieurbranche. Het aanbod is enorm! Van betonnen vloeren tot vloeren met een beton look en van aanrechtbladen tot complete woonaccessoires. De betonnen aanrechtbladen van KokBeton vieren hoogtij en hebben bewezen dat zij aanrechtbladen van composiet en ander materiaal van de troon gestoten hebben.

betonnen spoelbak kokbeton
betonnen details kokbeton
cradle to cradle kokbeton
cradle to cradle kokbeton

CRADLE TO CRADLE

‘Cradle to Cradle’ is een begrip dat steeds vaker wordt gebruikt. Wij vinden het belangrijk dat alle grondstoffen die wij gebruiken volledig herbruikbaar moeten zijn. Alle materialen die wij gebruiken moeten nuttig zijn en blijven ook na levensduur. Hierbij mag er geen sprake zijn van kwaliteitsverlies. Alle restmaterialen en restproducten moeten volledig hergebruikt kunnen worden of milieu neutraal zijn. KokBeton hecht waarde aan een duurzame toekomst voor ons en voor de toekomstige generaties.  

Een aantal beton kenmerken

aanrechtblad beton kokbeton

Waarom beton?

Beton is hard en duurzaam. Ook is het compleet te vormen in al uw wensen. Onze producten worden door onze vakspecialisten gemaakt en worden kant-en-klaar bij u afgeleverd. Neem van ons aan, dat scheelt een hoop stof, water en andersoortige rommel in uw huis.
aanrechtblad beton kokbeton

Beton kenmerken?

Beton kenmerkt zich, doordat zijn eindeloze ontwerp mogelijkheden zijn. Ook is beton ijzersterk, modern, robuust en een puur natuurproduct. Bovendien heeft het een hoge dichtheid, hittebestendig, slijtvast, krasbestendig en zeer makkelijk in onderhoud met ons speciale onderhoudspakket.
kokbeton houtdoor buitenkeuken

is beton duurzaam?

Ja, bij de productie van beton maken wij alleen maar gebruik van natuurproducten en restafval. Beton is dus duurzaam. Door te kiezen voor beton, draagt u ook bij aan een duurzame toekomst voor uzelf en de toekomstige generaties.
Scan de code