Klanten vertellen

Onze klanten vertellen

Door de jaren heen hebben we veel mensen blij kunnen maken met onze bijzondere producten.  Onze klanten vertellen u graag over hun ervaring.

Ook vertellen wij u graag meer over de achterliggende reden van onze onderneming. 

Klantenvertellen

Erick en Rian , Magis
Ronduit geweldig
Lees verder
Vanaf de eerste kennismaking een goed gevoel hetgeen gedurende het gehele proces ook bleek te kloppen. De geleverde producten zijn fantastisch. Ook de ondersteuning die wij van Kokbeton, bij monde van Cornelis, kregen hebben wij als zeer prettig ervaren. Afspraken zijn altijd nagekomen en Kokbeton schroomde niet om eventuele foutjes direct op te pakken en te herstellen. Dank voor de samenwerking. Kokbeton is op basis van onze ervaring een klantvriendelijk bedrijf met fantastische producten.
Jonathan , Zuidlaren
Goede service met een prachtig resultaat
Lees verder
Na een bezoek aan de winkel hebben wij een aanrechtblad laten maken bij Kok. We zijn erg goed ontvangen, en geadviseerd in het maken van de juiste keuze wat betreft materiaal en dikte van het blad. Wat fijn is dat er een goede uitleg wordt gegeven over de voor en zeker ook over de nadelen van een betonnen aanrechtblad. Hierdoor kun je een weloverwogen keuze maken of het geschikt voor je is. Het inmeten en de installatie zijn keurig gebeurd, en het resultaat is precies wat we hadden gehoopt.
Aart , Naarden
Afspraak is afspraak, en nog iets meer!
Lees verder
Ik was op zoek naar een bbq, de Braaimaster. Zo ben ik op een dinsdag bij Peter van Kok Beton terecht gekomen. Zijn enthousiasme spatte er meteen vanaf. Iemand die trots is op zijn producten en bedrijf. Ik dacht meteen, daar wil ik zaken mee doen. Inmiddels staat de bbq en heb een prachtig aanrechtblad van beton met bijpassende koperen kraag via dit bedrijf gekocht. Cornelis en Tom hebben het proces opgepakt en er was veel mogelijk, geen problemen maar oplossingen. Ik kan echt oprecht zeggen dat zij een dikke vette 10 verdienen. Aanbevelen? Zeker weten!!!
Previous
Volgende

Blogs & Press

In de loop der jaren hebben we op een aantal ongelooflijke mooie blogs gestaan.

Van VTWonen tot Eikmeester. Wij zijn dankbaar dat wij verschillende outlets en showrooms te bezichtigen  zijn. 

De waarden van Kokbeton

We zijn ons bewust dat we een verantwoordelijkheid dragen die veelomvattend is. We hechten veel waarde aan onze vakmensen die de kern van onze onderneming vormen. 

Bij KokBeton is er geen scheiding tussen het kantoor en het productiepersoneel. We hebben allemaal een passie voor het ambacht. Dit betekent dat iedereen van kantoor tot aan de productievloer vrij is om creatieve ideeën aan te dragen om onze dagelijkse werkprocessen en systemen te verbeteren. Hierdoor kunnen we u nog beter te bedienen!

Eerlijkheid voorop

Als KokBeton staan we voor een eerlijk (betonnen)product en goede service. Om deze reden kiezen wij onze samenwerkingspartners met aandacht uit. We vinden kwaliteit dan ook belangrijker dan kwantiteit. Zo vinden wij het belangrijk dat al onze verkoopadviseurs betrokken en oprecht geïnteresseerd zijn in uw interieur wens.

Bij KokBeton houden we ons aan de afgesproken planningen en deadlines.  Alles wordt vooraf netjes met u doorgesproken, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Mocht het toch veranderen, dan informeren wij u. Ook kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.  Hier zijn geen kosten aan verbonden. Naast een telefonisch gesprek met een van onze verkoopadviseurs kunt u ook langskomen in onze showroom en ons werkatelier. 

Collegialiteit

Binnen KokBeton vinden wij het belangrijk dat alle onze collega’s (inclusief onze stagiairs) worden gehoord en worden gerespecteerd. Wij zien onze onderneming als een goed geoliede machine. Een machine die aandacht nodig heeft. Wij geloven dat iedereen actief kan bijdragen aan onze bedrijfsvoering. Wij ontwikkelen ons, hechten waarde aan positiviteit , hebben plezier in wat wij doen en zien overal kansen in. Bij KokBeton is alles mogelijk! The Sky Is The Limit.

Wil u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

In 3 stappen zelf een offerte samenstellen

Scan de code
t