Spoelbakken – KokBeton
28968
page-template-default,page,page-id-28968,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,elementor-default,elementor-kit-25269,elementor-page elementor-page-28968

Spoelbakken

De spoelbak is een praktische onderdeel in de keuken, je wilt hier jezelf opfrissen of tijdens het koken wat afgieten of natuurlijk de kraan gebruiken voor water. Wij bij KokBeton maken beton en terrazzo spoelbakken, dit staat natuurlijk prachtig als je aanrechtblad ook van beton of terrazzo is.

SPOELBAK OP MAAT

Bij KokBeton vindt u een groot en divers aanbod in unieke en op maat gemaakte betonnen en Terrazzo aanrechtbladen en/of spoelbakken. Ook bieden wij u ook een uitgebreide collectie van RVS, Messing, PVD, composiet, koper, goud, gun-metal afgewerkte spoelbakken. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor prachtige en unieke buitenkeukens. In onze showroom adviseren wij u graag over alle type spoelbakken en spoelbak uitsparingen met bijbehorende kranen en zeepdispensers. Omdat onze betonnen en Terrazzo spoelbakken ongeveer 40 kilogram wegen, is het cruciaal dat de montage en installatie foutloos gebeurd. Onze gespecialiseerde monteurs zorgen met uiterste precieze dat uw spoelbak met ruimtebesparende beugels goed wordt gemonteerd. 

Door het gebruik van deze ruimtebesparende beugels garanderen wij een betrouwbaar en veilig resultaat.

Scan de code