Betonnen aanrechtbladen

Het hart van uw huis

Bij KokBeton zien wij de keuken als het hart van uw huis, en daarom bieden we een ruime keuze aan aanrechtbladen. Of u nu verlangt naar de warme, authentieke uitstraling van een Terrazzo aanrechtblad of de moderne elegantie van een betonnen aanrechtblad prefereert, wij hebben het allemaal. Onze betonnen aanrechtbladen zijn duurzaam en strak ontworpen. Voor een opvallende keuze kunt u zelfs kiezen voor een aanrechtblad met een Ikea spoelbak look. Onze vakmensen maken betonnen aanrechtbladen op maat met zorg en precisie. Of u nu een betonnen keuken of alleen een betonnen keukenblad wilt, bij KokBeton vervullen we al uw keukenwensen. Kom inspiratie opdoen in onze showroom en ontdek de perfecte match voor uw keuken.

Betonnen aanrechtbladen

Bij KokBeton delen wij uw passie voor een mooi (houten) aanrechtblad. Toch ligt onze voorkeur bij beton. We hebben iets speciaals met beton. Ons specialisme is het vervaardigen van prachtige betonnen aanrechtbladen en Terrazzo aanrechtbladen die een stoere en duurzame karakter laten zien. Vanwege de sterkte en duurzaamheid van beton gieten wij ons maatwerk (buiten)project in de perfecte vorm. Onze aanrechtbladen worden voor uw op maat gemaakt in ons werkatelier en kant-en-klaar bij u afgeleverd. We storten niet ter plekke bij u thuis. We bieden echter wel een montageservice aan. Dit bespaart u een hoop stof, water en rommel in en rondom uw huis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom.
Bij KokBeton is alles mogelijk!

In 3 stappen uw aanrechtblad samenstellen

Betonnen aanrechtbladen op maat

Voor een duurzame keuken zijn onze betonnen aanrechtbladen uiterst geschikt! Dankzij het robuuste, sterke en gladde karakter van onze ambachtelijke aanrechtbladen onderscheiden we ons van alternatieve aanrechtbladen met een betonlook of HPL. De uitstraling van onze ambachtelijke aanrechtbladen is puur, robuust en perfect te combineren met andere natuurlijke materialen, zoals hout, RVS en leer. Door zijn imperfectie is beton een perfect product. We hebben dan ook aandacht voor scheurtjes, luchtbelletjes en het verkleuren van ons materiaal. Wilt u een betonnen aanrechtblad op maat laten maken? Vraag dan een gratis offerte aan! Ontdek de schoonheid van een betonnen keuken vandaag nog.

Keukenstijlen met betonnen aanrechtbladen

Ontdek de veelzijdigheid van beton in uw keukenontwerp! Beton voegt een strak, robuust, landelijk en modern tintje toe. Of u nu kiest voor een betonnen aanrechtblad in een strakke keuken, of een betonnen keukenblad als eyecatcher, wij hebben het. Onze expertise reikt verder dan beton; wij vervaardigen ook Terrazzo aanrechtbladen. Beton is niet alleen geliefd bij onze klanten, maar ook bij architecten vanwege zijn unieke, betrouwbare en duurzame karakter. Wilt u onze betonnen (buiten)projecten bekijken? Neem vrijblijvend contact met ons op en breng een bezoek aan onze showroom.

Heeft u een vraag over onze producten?

In 3 stappen uw aanrechtblad samenstellen

Scan de code
t