Aanrechtblad op maat? Vraag een offerte aan bij | KokBeton
24493
page-template-default,page,page-id-24493,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-25269,elementor-page elementor-page-24493

Aanrechtbladen

Er zijn veel verschillende soorten aanrechtbladen. Denk hierbij aan composiet, keramiek, dekton, marmer, graniet, granito, terrazzo, blauwsteen, Belgisch hartsteen, kunststof, hout en korian. Maar dit zijn ze nog niet eens allemaal. Met het gebruik van nieuwe technieken en het innovatie van KokBeton maken wij extreem strakke aanrechtbladen, die minder vlekgevoelig zijn, hierbij komt ook dat wij voor beton en terrazzo zelf een reinigings en onderhoudsmiddel hebben ontwikkeld wat de kwaliteit over een lange periode bevorderd. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!

Aanrechtbladen en meer

Kok Beton is gespecialiseerd in het maken van Betonnen en Terrazzo aanrechtbladen. Ook is het mogelijk om een aanrechtblad te vervangen, te herstellen of te renoveren. Hierbij zijn ook nog verschillende mogelijkheden. We kunnen van een spoelbak, tot kookblad, tot zelfs wijnkoelers erin plaatsen. Alles is mogelijk bij Kok Beton! De Nederlandse keuken is zoals veel branche specialisten een centrale plek in het huis. Wij bij KokBeton zien ook dat steeds meer mensen kiezen voor een woonkeuken, ofwel een kookeiland met bar stoelen of een eettafel geschakeld aan de keuken.

Als specialist in Beton en Terrazzo zien we ook trends die komen en gaan, toch de vraag of beton een hype is, wij denken van niet. Al meer dan 20 jaar worden er in nederland betonnen aanrechtbladen verkocht en blijven de aanvragen bij ons ieder jaar toenemen. Elk actueel woon of keuken magazine staan betonnen en terrazzo bladen en vinden wij het prachtig dat mensen een bewuste keuze maken voor de afwerking van de keuken.

aanrechtblad

Aanrechtblad op maat

Kok beton maakt al zijn aanrechtbladen op maat. Dit omdat wij dan al onze klanten kunnen helpen en alles naar de wens van de klant kunnen doen. Kok beton produceert 2 soorten bladen, namelijk betonnen aanrechtbladen en terrazzo aanrechtbladen. We hebben hier een breed assortiment in en alles is mogelijk. Dit zijn allemaal aanrechtbladen op maat, dus volledig naar de wens van de klant. In de werkplaats worden de bladen geproduceerd door een team van experts. Vraag nu een offerte op maat aan! Beton en terrazzo aanrechtbladen spannen de kroon op het gebied van maatwerk, er is namelijk geen ander product waar zoveel handwerk in gaat en wordt ons vakmanschap dan ook toegerekend tot een ambacht.

Uiteraard zijn er inmiddels veel alternatieven voor beton en terrazzo werkbladen, deze zijn makkelijker om te maken, denk aan massaproductie. Maar ook voor het onderhoud zijn kunststof (HPL) aanrechtbladen of keramische werkbladen imitaties de oplossing, bij ons ben je aan het juiste adres als je kiest voor ECHT beton. Vraag nu een offerte aan of neem contact met ons op!

Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op!