Aanrechtbladen – KokBeton
24493
page-template-default,page,page-id-24493,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Aanrechtbladen

Er zijn veel verschillende soorten aanrechtbladen. Denk hierbij aan composiet, keramiek, dekton, marmer, graniet, granito, terrazzo, blauwsteen, Belgisch hartsteen, kunststof, hout en korian. Maar dit zijn ze nog niet eens allemaal. Kok Beton is gespecialiseerd in het maken van Betonnen en Terrazzo aanrechtbladen. Ook is het mogelijk om een aanrechtblad te vervangen, te herstellen of te renoveren. Hierbij zijn ook nog verschillende mogelijkheden. We kunnen van een spoelbak, tot kookblad, tot zelfs wijnkoelers erin plaatsen. Alles is mogelijk bij Kok Beton!

 

Aanrechtbladen op maat

Kok beton maakt al zijn aanrechtbladen op maat. Dit omdat wij dan al onze klanten kunnen helpen en alles naar de wens van de klant kunnen doen. Kok beton produceert 2 soorten aanrechtbladen. Dit zijn de betonnen aanrechtbladen en de terrazzo aanrechtbladen. We hebben hier een breed assortiment in en alles is mogelijk. Dit zijn allemaal aanrechtbladen op maat en dus volledig naar de wens van de klant. In de werkplaats worden de betonnen en terrazzo aanrechtbladen geproduceerd door een team van experts. Wanneer komt u een aanrechtblad kopen?

 

Aanrechtblad kopen

Heeft u uw keuze tussen beton of terrazzo al gemaakt? Maak direct een afspraak of Vraag online een offerte aan

Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op!