Terrazzo aanrechtbladen – KokBeton
29324
page-template-default,page,page-id-29324,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,elementor-default,elementor-kit-25269,elementor-page elementor-page-29324

TERRAZZO AANRECHTBLADEN

Wij zijn dol op de kenmerkende uitstraling van het prachtige Italiaanse Terrazzo van Nederlandse bodem. Onze klanten beschrijven hun eerste indruk van Terrazzo dan ook als een herinnering aan hun grootmoeders keuken maar dan net iets moderner. Een gevoel van ware nostalgie maar met een moderne tintje. Terrazzo kenmerk zich dan ook aan zijn klassieke Italiaanse stijl en wordt gewonnen uit het restproduct van de marmergroeve. Omdat wij bij KokBeton alleen de beste gezeefde korrelgrootte gebruiken zetten wij Terrazzo compleet op de kop.

terrazzo aanrechtblad kokbeton
terrazzo aanrechtblad kokbeton
terrazzo aanrechtblad kokbeton
terrazzo aanrechtblad kokbeton

HET UNIEKE AAN EEN TERRAZZO AANRECHTBLAD

Onze klanten kiezen Terrazzo aanrechtbladen met frisse kleurcombinaties wat deze bladen een totaal uniek uiterlijk geeft. Denk hierbij aan elementen van kleurrijk natuursteen of een combinatie van ton-sur-ton (geel en bruintinten) wat een echte natuurlijke pastel look geeft. Ook bieden wij  kleurcombinaties van glas wat een diepte geeft in het aanrechtblad. Hierdoor kijkt u letterlijk in het aanrechtblad en wordt u misschien wel verrast door een prachtig kleurenpallet.  Neem voor vragen contact met ons op of vraag gerust een gratis offerte aan.

TERRAZZO AANRECHTBLADEN VAN KOKBETON

Met meer dan 100 Terrazzo recepturen én met 8 jaar specialistische ervaring adviseren wij u graag met maken van uw unieke kleurencollectie keuze. Terrazzo is een combinatie van korrels marmer, graniet, Belgische harsteen en nog diverse andere natuursteen soorten. Ook verwerken we glasbrokken en zelf schelpen in onze terrazzo aanrechtbladen.  Met onze ervaring en expertise adviseren wij u graag over onze aanrechtbladen.

Wij bieden u echt Terrazzo maatwerk met een eigentijdse en frisse look. Met onze vakkennis staan wij u graag met raad en daad bij. Neem voor vragen contact met ons op of vraag gerust een gratis offerte aan.

terrazzo aanrechtblad kokbeton
terrazzo aanrechtblad kokbeton
Terrazzo beton
Terrazzo kokbeton

ambachtelijk  & Duurzaam TERRAZZO

Door de nieuwgierigheid van Italiaanse vakspecialisten is Terrazzo ontstaan. Door het toepassen van Terrazzo als granulaat, net zoals bij beton, ontstaat er een zeer sterke en robuuste cement-binding. 

Terrazzo wordt gewonnen uit de korrels van de restproductie van de grondstoffenwinning uit de marmergroeve. Hierdoor is het duurzamer dan plaatmateriaal. Het proces van delven in de marmergroeve wordt vooral gedaan in Italië, Duitsland en België.

Kwaliteit TERRAZZO

Om u een constante kwaliteit te garanderen halen wij ook grondstoffen uit Egypte en Zweden. Alle grondstoffen die wij gebruiken worden met uiterste precieze en aandacht door onze vakspecialisten gemengd, uitgehard en met diamantschijven geslepen tot een glad en gepolijst werkoppervlak. Hierdoor garanderen wij u een op maat gemaakt Terrazzo aanrechtblad van top kwaliteit. De grondstoffen zijn goedkoop, maar het resultaat getuigd van echt vakmanschap. Wilt u een uniek Terrazzo aanrechtblad laten maken? Neem gerust contact met ons op of vraag dan een gratis offerte aan!

Scan de code