Woood

KokBeton & WOOOD

Nederlandse originaliteit en echt vakmanschap is wat KokBeton en WOOOD heeft samen gebracht. Met ruim 40 jaar ervaring in wooninterieur richt zij zich, als onderdeel van de Eekhoorn Dutch Furniture, op moderne en tijdloze woonaccessoires, kasten en meubels. Met haar wooninterieur en het keukeninterieur van KokBeton willen we uw persoonlijke woonwens realiseren. Door de vakkundige samenwerking tussen KokBeton en WOOOD ontnemen we u stress en ongemak, omdat u bij KokBeton alles onder één dak vindt! Kom gerust langs in onze showroom en bekijk ons brede woon -en keukeninterieur.

Match made in heaven

Uniek, authentiek, stijlvol en robuust zijn kenmerken als het gaat om KokBeton en om WOOOD. Uit ervaring weten we dat iedere klantwens in het kiezen van wooninterieur en keukeninterieur uniek is. Dat detail wat uw interieur echt uniek maakt. Om u voorzien in dat detail hebben wij onze expertise, vakkennis en deskundigheid gebundeld om de ‘match made in heaven’ voor uw te realiseren. Uw betonnen aanrecht blad makkelijk en snel onderhouden? 

Graag bieden we het KokBeton onderhoudspakket aan.

Een functionele collectie met karakter

De WOOOD collectie kenmerkt zich door zijn functionaliteit met pure materialen en unieke ontwerpen. Dat is functionaliteit met karakter. Zij heeft net als KokBeton een eigen werkplaats waar vakspecialisten dagelijks werken aan uw woon -en keukeninterieur wens. Bovendien is ook zij al in meer dan 50 landen actief is met 1500 verkooppunten wereldwijd! Dat is functionaliteit en karakter op wereldniveau!

Heeft u vragen over onze samenwerking met Woood?

Stel uw eigen aanrechtblad samen en zie binnen 2 minuten een aantrekkelijk overzicht.

Scan de code
t