WOOOD – KokBeton
30720
page-template-default,page,page-id-30720,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,elementor-default,elementor-kit-25269,elementor-page elementor-page-30720

KokBeton & WOOOD

Nederlandse originaliteit en echt vakmanschap is wat KokBeton en WOOOD heeft samen gebracht. Met ruim 40 jaar ervaring in wooninterieur richt WOOOD, als onderdeel van de Eekhoorn Dutch Furniture, zich op moderne en tijdloze woonaccessoires, kasten en meubels. Met het wooninterieur van WOOOD en het keukeninterieur van KokBeton willen wij uw persoonlijke woonwens realiseren. Door de vakkundige samenwerking tussen KokBeton en WOOOD ontnemen wij u stress en ongemak, omdat u bij KokBeton alles onder één dak vindt! Kom gerust langs in onze showroom en bekijk ons brede woon -en keukeninterieur.

samenwerking kokbeton woood partner
samenwerking kokbeton woood partner
samenwerking kokbeton woood partner
wooninterieur kokbeton woood

Match made in heaven

Uniek, authentiek, stijlvol en robuust zijn kenmerken als het gaat om KokBeton en om WOOOD. Uit ervaring weten wij dat iedere klantwens in het kiezen van wooninterieur en keukeninterieur uniek is. Dat ene detail wat uw interieur echt uniek maakt. Om u hierin te voorzien bundelen KokBeton en WOOOD hun expertise, vakkennis en deskundigheid om de ‘match made in heaven’ voor uw te realiseren. Met regelmatig onderhoud garanderen wij u ook een zeer lange levensduur van onze producten. Uw betonnen aanrecht blad makkelijk en snel onderhouden? 

Graag bieden wij het KokBeton onderhoudspakket aan.

Een functionele collectie met karakter

De WOOOD collectie kenmerkt zich door zijn functionaliteit met pure materialen en unieke ontwerpen. Dat is functionaliteit met karakter. WOOOD heeft net als KokBeton een eigen werkplaats waar vakspecialisten dagelijks werken aan uw woon -en keukeninterieur wens. Bovendien is ook WOOOD al in meer dan 50 landen actief is met 1500 verkooppunten wereldwijd! Dat is functionaliteit en karakter op wereldniveau! Kom gerust langs in onze showroom in Nijkerk en bekijk de collectie.

samenwerking kokbeton woood partner
samenwerking kokbeton woood partner
Scan de code