Terrazzo spoelbakken – KokBeton
28944
page-template-default,page,page-id-28944,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,elementor-default,elementor-kit-25269,elementor-page elementor-page-28944

TERRAZZO SPOELBAKKEN

Onze Terrazzo spoelbakken zijn gemaakt van de beste kwaliteit Terrazzo. Voor het maken van Terrazzo worden marmerkorrels of natuursteenkorrels gemalen wat wij mengen met beton. Door het bindende karakter van beton met de gemalen korrels creëren wij hoogwaardig en robuust Terrazzo. Door de afwerking en de impregnatie van Terrazzo garanderen wij een prachtig eindresultaat.

Terrazzo spoelbak kokbeton
Terrazzo spoelbak kokbeton
Terrazzo spoelbak kokbeton
Terrazzo spoelbak kokbeton

SPOELBAK TERRAZZO OP MAAT GEMAAKT

Omdat wij werken met hoogwaardige materialen kunnen onze vakspecialisten u een duurzaam en uitstekende kwalitatieve Terrazzo spoelbak bieden. De Terrazzo spoelbakken maken wij zowel op maat als in standaard maten.

BETEGELDE TERRAZZO SPOELBAKKEN

De Terrazzo spoelbakken worden gemaakt op basis van een cementmengsel van marmer of natuursteenkorrels. Vervolgens wordt het cementmengsel gegoten in een op maat gemaakte mal. Deze mal is volledig ontworpen op de klantwens. Vervolgens wordt het cementmengsel met uiterste precieze in de mal gestort. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over dit uitdagende proces! Maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. Onze verkoopadviseurs helpen u graag met uw spoelbakwens!

Terrazzo spoelbak kokbeton
Terrazzo spoelbak kokbeton
Terrazzo spoelbak kokbeton
Terrazzo spoelbak kokbeton

TERRAZZO SPOELBAKKEN VAN ÉCHTE NEDERLANDSE AMBACHT

Onze Terrazzo spoelbakken zijn van échte Nederlandse ambacht. Het vergt tijd, precieze, ervaring en echt vakmanschap om Terrazzo spoelbakken te maken. Om deze reden zijn ons vakspecialisten van zeer grote waarde voor KokBeton.

Terrazzo spoelbak kokbeton

Terrazzo in verschillende kleuren?

Terrazzo is beschikbaar in verschillende kleuren. Wij bieden een ruime keuze aan aanrechtbladen om dé spoelbak te vinden die echt voldoet aan uw keukenwens. Bij KokBeton helpen wij u graag met uw ideale Terrazzo spoelbak of ander (buiten)project. Neem vrijblijvend contact op met een van onze verkoopadviseurs of kom langs in onze showroom.
Terrazzo spoelbak kokbeton

Is Terrazzo geïmpregneerd?

Ja, de Terrazzo spoelbak wordt netjes door onze vakspecialisten afgewerkt en geïmpregneerd. Hierdoor worden eventuele poriën gedicht. Dit zorgt voor een langere levensduur van het Terrazzo.
Terrazzo spoelbak kokbeton

Terrazzo aanrechtblad met spoelbak?

Ja, dat kan! Samen vinden wij die prachtige spoelbak vinden die past bij jouw keuken(blad). Neem nu contact op om een afspraak in te plannen!
Scan de code