Terrazzo spoelbak? Bekijk het aanbod bij KokBeton!
24754
page-template-default,page,page-id-24754,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-25269

Terrazzo spoelbakken

Terrazzo spoelbakken van uitstekende kwaliteit

Onze terrazzo spoelbakken zijn gemaakt van uiterst goede kwaliteit terrazzo. De marmerkorrels worden gemalen met het beton dat als bindmiddel werkt. Bij het eindresultaat hoort dan ook een prachtig terrazzo blad afgewerkt en geïmpregneerd, klaar voor gebruik!

Beschikbaar in verschillende kleuren, is er genoeg keuze om de spoelbak uit te zoeken die matcht met uw keuken(blad). Bij KokBeton kunnen wij u helpen met uw ideale terrazzo spoelbak, of een ander (buiten)project. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Terrazzo spoelbak
Terrazzo spoelbak
Terrazzo aanrechtblad
Terrazzo blad

Spoelbak terrazzo op maat gemaakt

Onze spoelbakken worden op maat gemaakt, en in standaard maten. Met speciaal voor u uitgezochte materialen is het altijd een duurzaam en kwalitatief uitstekend eindresultaat. De terrazzo spoelbakken worden gemaakt door marmer- of natuursteenkorrels te mengen met cement. Eerst wordt er een mal gemaakt van uw keukenblad en vervolgens wordt het materiaal hier in gestort. Neem voor meer informatie contact met ons op. U bent ook altijd van harte welkom in onze showroom!

Terrazzo spoelbak betegeld
Betonnen spoelbak betegeld
Terrazzo spoelbak betegeld

Spoelbakken van terrazzo ontdekken in de showroom

Onze terrazzo spoelbakken zijn opgesteld in onze showroom in Nijkerk. Wilt u graag langskomen om deze te bekijken? Neem dan contact met ons op om een afspraak in de te plannen. We laten u graag de mogelijkheden zien en u kan u al uw vragen stellen. Ook kunnen we dan samen een prachtige spoelbak vinden die past bij uw keuken(blad) Neem nu contact op om een afspraak in te plannen!

Spoelbak betegeld beton & terrazzo
Terrazzo aanrechtblad en spoelbak betegeld