PITT Cooking – KokBeton
23926
page-template-default,page,page-id-23926,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-25269

KRACHTIGE BRANDERS

Door de krachtige branders van de gastellen van PITT Cooking is het koken gemakkelijk gemaakt. De knoppen hebben een eenvoudige bediening, en zijn verwerkt in uw aanrechtblad.

PITT Cooking

LOSSE KOOKPITTEN

Het grootste nadeel van een kookplaat wordt verholpen met de gaspitten van PITT Cooking. Gemakkelijk de pannen naast elkaar op het gas zetten, tot wel 6 gaspitten naast elkaar.

PITT COOKING

GASTEC KEURMERK

De producten van PITT Cooking zijn voorzien van een GASTEC keurmerk. Hierdoor is uw PITT Cooking product zeker van goede en sterke kwaliteit en is de veiligheid van het product goed gekeurd.

PITT Cooking
Kleuren
black
Brass
Aluminium textuur
Verschillende branders
  • Kleine brander
  • Medium brander
  • Sudder/Wokbrander
Eenvoudig te installeren

De pittcooking gaspitten zijn gemakkelijk te installeren

Showroom

Als u geintresseerd bent in de producten, en/of u heeft nog vragen; neem gerust contact met ons op. In onze showroom hebben wij voorbeelden beschikbaar, en kunnen wij u meer vertellen over het product.

Maak een afspraak
Bekijk onze showroom

PITT COOKING
PITT Cooking 2 burners
PITT Cooking 3 Burners
PITT Cooking 4 burners
PITT Cooking 5 burners
houtdoor logo
Braaimaster logo