BePureHome – KokBeton
30699
page-template-default,page,page-id-30699,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,elementor-default,elementor-kit-25269,elementor-page elementor-page-30699

KokBeton & BePureHome

Door het te combineren van elementen, zoals: elegantie, chic en robuustheid onderscheid BePureHome zich van de concurrentie. De drang om te pionieren is wat KokBeton en BePureHome verbind!  Bovendien is BePureHome een merk van Nederlandse bodem. Bij BePureHome kunt u kiezen uit kasten, lampen, banken, stoelen en nog veel meer. Een unieke, betaalbaar maar toch uitgebreide en luxueus aanbod aan wooninterieur. Kom gerust eens langs in de Nijkerkse showroom van KokBeton om de collectie van BePureHome te ervaren. Onze verkoopadviseurs helpen u graag met uw unieke wens in woon -en keukeninterieur.

bepurehome samenwerking kokbeton partner
bepurehome samenwerking kokbeton partnerbepurehome samenwerking kokbeton partner
samenwerking kokbeton bepurehome
samenwerking kokbeton bepurehome

De Eekhoorn Dutch Furniture

Met een zeer ruime ervaring in ontwerp, productie en distributie van wooninterieur is BePureHome, als onderdeel van De Eenhoorn Dutch Funiture, een grote naam in de Europese meubelindustrie. Door slimme geautomatiseerde processen, met een sterke focus op digitale innovatie en IT blijft BePureHome de concurrentie een streepje voor. Pionieren is waar BePureHome voor staat. 

Samen met BePureHome pioniert KokBeton in ontwerp, realisatie en montage van uw unieke woon -en keukenbetoninterieur. Onze verkoopadviseurs pionieren graag met u mee in het realiseren van uw ideale en unieke wens in duurzaam woon -en keukeninterieur. 

Duurzamere zitbanken

BePureHome werkt ook met gerecycled leer en andere materialen in het ontwerp van haar leren banken. Dit gerecyclede leer bestaat uit 70% echte leer vezels en 30% polyester. Hierdoor wordt er een natuurlijke look gecreëerd. Het gebruik van polyester zorgt voor de coating van het leer, waardoor eventuele oneven heden voorkomen worden. Dit maakt de zitbanken van BePureHome comfortabel en uniek. KokBeton is van mening dat een comfortabel wooninterieur perfect past bij een ambachtelijk keukeninterieur. Kom gerust langs in onze Nijkerkse showroom en bekijk ons brede aanbod in woon -en keukeninterieur. Van echt beton tot uniek leer. Bij KokBeton is alles mogelijk!

 

samenwerking kokbeton bepurehome
samenwerking bepurehome kokbeton
Scan de code