Beton kleuren – KokBeton
29521
page-template-default,page,page-id-29521,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,elementor-default,elementor-kit-25269,elementor-page elementor-page-29521

KLEUR HET BETON

De mogelijkheden in onze kleurenaanbod zijn bijna onbeperkt. Het pigment dat aan het beton mengsel wordt toegevoegd, bepaalt de kleur. In het onderstaand overzicht vindt u een beknopt samenvatting van ons kleuraanbod. In onze showroom hebben wij een zeer groot assortiment aan kleurstalen. Wij sturen u graag een kleurstaal toe. Of heeft u zelf een stukje beton dat u wilt laten namaken met of zonder pigmentkleur? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom. Onze verkoopadviseurs helpen u graag. Bij KokBeton is echt alles mogelijk!

De kernmerken van onze pigmenten

Kokbeton-licht-grijs-BT101

── BT-101 ──

Kokbeton-licht-grijs-BT102

── BT-102 ──

Kokbeton-licht-grijs-BT103

── BT-103 ──

Kokbeton-licht-grijs-BT104

── BT-104 ──

Kokbeton-licht-grijs-BT105

── BT-105 ──

Kokbeton BT106

── BT-106 ──

KWALITEIT EN DUURZAAMHEID

Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke factoren ons ambachtelijke productieproces. Om ervoor te zorgen dat het pigment van goede kwaliteit is en blijft, voeren wij een lauxproces uit. Dit proces verhoogd de kwaliteit van het pigment en zorgt voor een prachtig eindresultaat. Hierdoor krijgt u van ons een echt duurzaam aanrechtblad of spoelbak.

Wat wij gebruiken

Bij KokBeton gebruiken wij verschillende soorten pigment tijdens het productieproces. Omdat wij goede en duurzame producten aanbieden, kiezen wij voor kwalitatief hoogwaardige materialen. Dat ziet u ook terug in onze pigmentsoorten.

Donker rood kokbeton

── Donker rood ──

Licht rood kokbeton

── Licht rood ──

Oranje kokbeton

── Oranje ──

Geel kokbeton

── Geel ──

Licht groen kokbeton

── Licht groen ──

Licht blauw kokbeton

── Licht blauw ──

Duurzaam PIGMENT

De productie van onze pigmenten vindt plaats bij in de plaats Lanxess. Deze plaats ligt op de grens Nederland en Duitsland. In het productieproces wordt voor meer dan 93% gebruik gemaakt van gerecycled materiaal. Om te garanderen dat dit daadwerkelijk gebeurd vind er jaarlijks een controle plaats door onafhankelijke en gecertificeerde SCS Global Services. Bovendien is Lanxess de enige pigment producent die echt gebruik maakt het Laux-proces voor de productie van de pigmenten. Door een betonnen aanrechtblad of betonnen spoelbak van KokBeton te kopen maakt u dus gebruik van de meest duurzame geproduceerde pigmenten.

duurzamer beton kokbeton
Vlam rood kokbeton

── Vlam rood ──

Vlam zwart kokbeton

── Vlam zwart ──

Riviersteen 1 kokbeton

── Riviersteen 1 ──

Riviersteen 2 kokbeton

── Riviersteen 2 ──

Riviersteen 3 kokbeton

── Riviersteen 3 ──

Scan de code