Beton Kleuren – KokBeton
Bij KokBeton kunnen wij betonnen keukenbladen en wasbakken in de veel verschillende kleuren maken. Voor vragen over de afwerking kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.
kleur kleuren afwerking beton betonnen aanrechtblad aanrechtbladen keukenblad werkblad
16228
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16228,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-25269,elementor-page elementor-page-16228

GEEF KLEUR AAN UW LEVEN MET BETON!

De mogelijkheden in kleurstelling zijn bijna onbeperkt. Het pigment dat aan het beton mengsel wordt toegevoegd, bepaalt de kleur. Onderstaand overzicht is om u een idee geven van de mogelijkheden. In onze showroom hebben wij een groot assortiment kleurstalen, die we u graag toesturen. Heeft u zelf een stukje beton dat u wilt laten namaken? Vraag het ons gerust. The sky is the limit.

Brede selectie aan kleuren

Een brede selectie aan kleuren beschikbaar bij het kiezen van uw beton.

Geproduceerd dmv. het lauxproces

Het lauxproces draagt mee aan o.a. het feit dat het beton van hoge kwaliteit is, en duurzaam is.

Kwalitatief hoogwaardig

Ons pigment is van uitstekende kwaliteit.

Duurzaam

Het pigment is van zichzelf al duurzaam, maar doordat wij het tijdens productie door het “Lauxproces” laten gaan wordt uw uiteindelijke betonnen blad of spoelbak extra duurzaam.

Kokbeton-licht-grijs-BT101-1
BT-101
BT101 (1)
BT-102
BT103 (1)
BT-103
BT104 (1)
BT-104
BT105
BT-105
Btg 106 Groot
BT-106

WAT GEBRUIKEN WIJ?

Bij KokBeton gebruiken wij verschillende soorten pigment bij het productieproces. Omdat wij goede producten willen aanbieden, gebruiken wij kwalitatief hoogwaardige materialen. Dat geldt ook voor onze pigmentsoorten.

Untitled-11
Donker rood
Untitled-2
Licht rood
Untitled-4
Oranje
Untitled-1
Geel
Untitled-3
Licht groen
Untitled-10
Licht blauw

KWALITEIT EN DUURZAAMHEID

Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke factoren voor ons in het productieproces. Om ervoor te zorgen dat het pigment van goede kwaliteit is, gaat het door het Lauxproces. Dit verhoogd de kwaliteit van het pigment, en zorgt ervoor dat het in het eindresultaat voor een duurzaam blad of een duurzame spoelbak zorgt.

Untitled-9
Vlam rood
Untitled-8
Vlam zwart
Untitled-7
Riviersteen 1
Untitled-6
Riviersteen 2
Untitled-5
Riviersteen 3
Untitled-5
Riviersteen 3
Kleur gekozen? Maak dan live een offerte en zie direct uw prijs!