Terrazzo – KokBeton
22955
page-template-default,page,page-id-22955,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-25269

Esthetisch aangenaam

Esthetisch aangenaam

Terrazzo heeft een strakke en authentieke uitstraling die uw keuken of badkamer een unieke look geeft, en erg stijlvol combineert!

Premium kwaliteit

Premium kwaliteit

Terrazzo is een sterk materiaal en kan tegen een stootje. De oorsprong van terrazzo ligt in Italië, en inmiddels is het door heel Europa verspreid. Terrazzo is een duurzaam en een slijtvast materiaal.

Innovatief design

Innovatief design

Er kunnen verschillende kleurcombinaties gemaakt worden wat de uitstraling een boost geeft. Ook is Terrazzo gemakkelijk om schoon te maken!

 • Wat is terrazzo?

  Terrazzo is een mix van marmer en granietkorrels. Deze worden op hun beurt weer gemengd met kleine beetjes glas en kleurstoffen.

 • Welke stenen worden er gebruikt?

  In terrazzo worden korrels gebruikt waaronder marmer, graniet, Belgisch hardsteen en andere natuurkorrels.

 • Is terrazzo duurzaam?

  Terrazzo is een duurzaam product. Dit komt door de lange levensduur, en de natuurlijke producten die worden gebruikt bij productie.

 • Terrazzo: de nieuwe trend.

  Terrazzo is in opkomst. De klassieke sfeer die de korrels creeëren is een echte ``eye-catcher``. Niet om te missen dus!

 • Vraag hier uw offerte aan

  Wilt u ook graag een terrazzo blad of spoelbak? Dat kan KokBeton regelen! Vraag hieronder uw offerte aan en neem even contact met ons op.

 • Onze terrazzo projecten

  Wij als KokBeton hebben meerdere terrazzo bladen en spoelbakken gemaakt. Een paar stijlvolle terrazzo projecten op een rijtje vind u in onze projecten folder.