Terrazzo bij Kokbeton - Ontdek de mogelijkheden
22955
page-template-default,page,page-id-22955,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,elementor-default,elementor-kit-25269,elementor-page elementor-page-22955

terrazzo aanrechtblad kokbeton
Terrazzo spoelbak kokbeton

TERRAZZO: ESTHETISCH AANGENAAM

Terrazzo is een sterk materiaal en kan zeker tegen een stootje. De oorsprong dit sterke materiaal ligt in Italië en heeft zich door heel Europa verspreid. KokBeton kiest voor Terrazzo, omdat het zowel duurzaam als slijtvast is. Ook heeft Terrazzo een strakke en authentieke uitstraling die uw keuken of badkamer een unieke en stijlvolle look geeft! Onze verkoopadviseurs helpen u graag met uw specifieke Terrazzo wens. Neem vrijblijvend contact met ons op.

PREMIUM KWALITEIT & INNOVATIEF DESIGN

Het Italiaanse karakter van Terrazzo heeft uw keuken een authentieke en unieke uitstraling! Bij ons kunt u ook terecht voor  verschillende kleurcombinaties in uw Terrazzo aanrechtblad, spoelbak of buitenkeuken. Ook is Terrazzo gemakkelijk om schoon te maken! Graag raden wij u ons KokBeton onderhoudspakket aan. Hiermee is het onderhoud van uw Terrazzo aanrechtblad snel en makkelijk geregeld. 

Terrazzo kokbeton keuken spoelbak wasbak
Terrazzo kokbeton keuken beton

Gestelde vragen over Terrazzo

Riviersteen 3 kokbeton

wat is terrazzo?

Terrazzo is een mix van marmer en granietkorrels. Deze korrels worden gemengd met glasdeeltjes en kleurstoffen. Dit geeft Terrazzo een unieke en prachtige uitstraling.
terrazzo gekleurd kokbeton beton

Gekleurd Terrazzo?

Terrazzo producten bestaan uit onder andere cement (wit of grijs) en natuursteen korrels. De toevoeging van pigmenten geeft het cement een kleur. Pigment bindt zich aan het cement.
Riviersteen 2 kokbeton

Duurzaam Terrazzo?

Terrazzo is slijtvast en ijzersterk en gaat bij goed onderhoud levenslang mee. Het vervangen van Terrazzo producten komt dan ook weinig voor. Om deze reden kan Terrazzo gezien worden als een duurzaam product.
Scan de code