Homefires

Een unieke samenwerking

Met trots werkt KokBeton samen met HomeFires. Het woord Braai vindt zijn oorsprong in het Zuid-Afrikaans woord voor barbecueën. Toch is Braaien geen barbecueën! Het verschil tussen beide bereidingsmanieren is het gebruik van kolen of het gebruik van hout. Bij Braaien brandt u hout tot kolen, terwijl u bij barbecueën alleen gebruikt maakt van de kolen. Ook worden er traditioneel Braaien alleen grote stukken vlees gebruikt en is er geen plaats voor losse worstjes of hamburgers. 

Vakmanschap voor duurzame buitenkeukens

Vakmanschap voor duurzame en comfortabele buitenkeukens is wat ons samenbrengt. HomeFires staat bekend om zijn unieke en robuuste buitenkeukens die de sfeer van Zuid-Afrika naar uw tuin halen. Met haar schoorsteen voorkomt dat u in de rook staat. De braai is op de plekken waar hoge temperaturen opbouwen dubbelwandig. 

 

Stijlvol & robust design

De HomeFire heeft een stijlvol en robust design wat past bij uw tuin en buitenkeuken. De braai is beschikbaar in 2 varianten, een vrijstaand en een inbouw model. Beide zijn verkrijgbaar in zwarte uitvoering

HomeFires ontwerpt en produceert haar buitenkeukens van hoogwaardig staal. Het hele proces van ontwerp tot aan productie gebeurd volledig in Zuid-Afrika.

Zuid-Afrikaanse sfeer

Op z’n Zuid-Afrikaans buiten eten en uw gasten ontvangen. Een échte unieke ervaring met een oorsprong uit het prachtige Zuid-Afrika!

 

Unieke kook-ervaring

Met de HomeFire variant bakt u moeiteloos en snel heerlijke oven pizza’s. Het levert u de unieke kook-ervaring in uw buitenkeuken.

Omdat wij net als HomeFires houden van gezelligheid en sfeer hebben wij een complete DeKok Braaikeuken met een functionele HomeFire voor onze showroom staan.  Kom langs en vraag onze verkoopadviseurs om een vurige demonstratie! 

Heeft u vragen over de samenwerkingen met HomeFires?

Stel uw eigen aanrechtblad samen en zie binnen 2 minuten een aantrekkelijk overzicht.

Scan de code
t