VT wonen

KokBeton & VTWonen

Samen met VTWonen creëert KokBeton uw complete woonwens en keukencomfort. Uw wooninrichting en wooncomfort onder één dak in Nijkerk.  VTWonen inspireert en KokBeton realiseert. In nauwe samenwerking helpen wij u graag met al uw specifieke woonwensen. Kom langs in onze showroom en ontdek ons brede assortiment aan wooninterieur en keukeninterieur! 

Passie & inspiratie

KokBeton en VTWonen delen dezelfde passie: inspiratie, originaliteit en authenticiteit. Onze inspiratie en stijl delen wij ook graag met u! Omdat stijl en wooncomfort volgens onze klanten zeer belangrijke overwegingspunten zijn, denken wij graag met u mee. Niet is bij KokBeton te gek. Zo helpen onze verkoopadviseurs u graag om bijvoorbeeld iets kitscherig te matchen met iets eigentijds. Alles is mogelijk!

Raak geïnspireerd in beton in uw woon- en keukeninterieur

Advies in styling

Klantgerichtheid staat bij KokBeton hoog in het vaandel. Wij helpen u graag bij het vinden van uw ideale keuken- en wooninterieur. In samenwerking met VTWonen willen wij elke klantwens realiseren. Om uw wens concreter te maken geven wij u drie tips: varieer met hoogte, combineer verschillende stijlen en mix met vormen. In het mooie artikel op VTWonen worden deze tips nog concreter uitgelegd. Kom ook gerust langs in onze showroom! Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar. 

Heeft u vragen over uw ideale keukeninterieur?

Stel uw eigen aanrechtblad samen en zie binnen 2 minuten een aantrekkelijk overzicht.

Scan de code
t