Eikmeester – KokBeton
23502
page-template-default,page,page-id-23502,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-25269

GREEPLOZE FRONTEN

De greeploze fronten vormen een mooi geheel met het (massieve) eikenhout dat gebruikt wordt hiervoor. In deze fronten wordt een metalen strip verwerkt die voor het oog onzichtbaar is.

KokBeton Eikmeester naturel

MEERDERE AFWERKINGEN

Qua afwerkingen voor de eikenhouten fronten zijn er meerdere esthetisch mooie opties mogelijk. Van een ruwe afwerking tot gezandstraald kunnen wij in samenwerking met Eikmeester leveren.

Kokbeton Eikmeester Naturel

MASSIEF EIKENHOUT

Alle keukenfronten die leverbaar zijn zijn van massief eikenhout. Dit hout is een duurzaam materiaal en is bovendien een kwalitatief goed product. Het eikenhout straalt ook een prachtige uniekheid uit.

KokBeton Eikmeester Naturel
Kleuren
Eikmeester
Eikmeester
Eikmeester hout
Eikmeester hout wit
Greeploos of met grepen
  • Fronten greeploos of met grepen beschikbaar!
Gezandstraald of ruw oppervlak
  • Gezandstraald en een ruw oppervlak beschikbaar voor de fronten.
  • Verschillende staaltjes beschikbaar in onze showroom.
Showroom

Als u geintresseerd bent in de producten, en/of u heeft nog vragen; neem gerust contact met ons op. In onze showroom hebben wij verschillende staaltjes beschikbaar, en kunnen wij u meer vertellen over het product.

houtdoor logo
Eikmeester
Braaimaster logo