Showroom – KokBeton
16428
page-template-default,page,page-id-16428,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,elementor-default,elementor-kit-25269,elementor-page elementor-page-16428

CENTRALE LOCATIE

Onze showroom ligt centraal gelegen in Nederland. Wij zijn gevestigd in Nijkerk aan de Westkadijk 8. Kom gerust langs in onze showroom. Onze verkoopadviseurs helpen u graag met uw keukenwens. 

Ruime showroom

Wij hebben een ruime showroom. Hierdoor is er de mogelijkheid om veel van onze ambachtelijke producten hier te stallen die u kunt bezichtigen! Kom gerust eens kijken. De koffie staat klaar!

PRODUCT VOORBEELDEN

Wij hebben veel product voorbeelden in onze showroom staan. Dit heeft ons team de nodige creatieve impuls bij het kiezen van uw product. Bij KokBeton is echt alles mogelijk!

WERKPLAATS

Achter de showroom is onze werkplaats te vinden. Hier werken onze vakspecialisten met echt vakmanschap en passie aan uw wens. Wanneer u langskomt in de showroom kunt u natuurlijk ook een kijkje nemen in onze werkplaats!

SHOWMODELLEN

Door onze ruime showroom kijkt u uw ogen uit. Van Terrazzo en betonnen aanrechtbladen tot koperen kranen. Bij KokBeton is alles mogelijk!

SFEERVOLLE INDELING

Door onze sfeervolle indeling voelt u zich gelijk thuis bij KokBeton. Natuurlijk kunt u bij ons ook genieten van een kop koffie en van persoonlijk advies met een van onze verkoopadviseurs.

Showroom 2
Showroom 1
Scan de code