Betonnen spoelbakken – KokBeton
24504
page-template-default,page,page-id-24504,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Betonnen spoelbakken

BETONNEN SPOELBAKKEN VAN UITSTEKENDE KWALITEIT

Onze betonnen spoelbakken zijn gemaakt van uiterst goede kwaliteit beton. Beschikbaar in verschillende kleuren, is er genoeg keuze om de spoelbak uit te zoeken die matcht met uw keuken(blad).Bij KokBeton kunnen wij u helpen met uw ideale betonnen spoelbak, of een ander (buiten)project. Wij denken graag met u mee!

Betonnen spoelbak
Betonnnen spoelbakken
Spoelbak van Beton
Spoelbakken van beton

SPOELBAK VAN BETON OP MAAT GEMAAKT

Onze spoelbakken van beton worden op maat gemaakt, en in standaard maten. Met speciaal voor u uitgezochte materialen is het altijd een duurzaam en kwalitatief uitstekend eindresultaat. De betonnen spoelbakken worden gemaakt van een speciale mix cement met toevoegingen naar keuze, wat uiteindelijk zorgt voor een robuust en stevig product. Doordat het beton gegoten wordt is er veel flexibiliteit in de afmetingen van het product, en zelfs het integreren van de betonnen spoelbak in een betonnen aanrechtblad is ook een mogelijkheid.

Betonnen-spoelbak5
betonnen-spoelbak4
12
Betonnen-spoelbak3
betonnen-spoelbak2

BREDE COLLECTIE

Bij KokBeton hebben wij een breed aanbod aan spoel- en wasbakken. Van beton en betegeld tot terrazzo, met de fraaiste kleurcombinaties en mogelijkheden. En we denken graag met u mee. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, en om uw nieuwe betonnen spoelbak, wasbak of aanrechtblad uit te kiezen.

Spoelbak beton
Spoelbakken beton
ijkerk, 8 januari 2021 - Kokbeton
Terrazzo_spoelbakken

SPOELBAKKEN VAN BETON/TERRAZZO MET BETEGELING

Wij produceren ook betonnen en Terrazzo betegelde spoelbakken. De betegelde bakken worden gestort en vervolgens ingelegd met een betegeling na keuze. Vervolgens laten we deze drogen zodat het een robuust eindresultaat zorgt. Zodra u een specifieke wens heeft, kunt u contact met ons opnemen en dan gaan wij er mee aan de slag. Zie de pagina Terrazzo Spoelbakken voor meer informatie over terrazzo.

Wilt u ook een nieuwe buitenkeuken? Neem contact met ons op!