Houtdoor – KokBeton
23610
page-template-default,page,page-id-23610,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,elementor-default,elementor-kit-25269,elementor-page elementor-page-23610

houtdoor keuken hout beton kokbeton
houtdoor keuken hout beton kokbeton

KokBeton & Houtdoor

Alleen samen komen we tot de mooiste en meest unieke buitenkeuken. In samenwerking met Houtdoor realiseert KokBeton uw wens. Houtdoor is dé specialist in houtbewerking van duurzame en ambachtelijke buitenkeukens. Van een robuuste look tot een egale en zachte houtentint met een afgewerkt betonnen keukenblad van KokBeton. In samenwerking is echt alles mogelijk!

Passie voor design

KokBeton werkt samen met Houtdoor aan één passie: passie voor design! Dat maakt dat wij niet alleen een ambachtelijk  keukenblad aan u leveren maar ook de hele buitenkeuken. Ook voorzien wij u graag van een passende BBQ voor in uw buitenkeuken. Wij maken van uw buitenkeukenwens een passende ontwerp animatie. Ook krijgt u van ons vrijblijvend de offerte inclusief het design.

houtdoor keuken hout beton kokbeton luxe buitenkeuken
houtdoor keuken hout beton kokbeton luxe buitenkeuken
houtdoor keuken hout beton kokbeton grepen
houtdoor keuken hout beton kokbeton grote keuken

Maatwerk & duurzaam

Uniek, handgemaakt houten maatwerk voor uw buitenkeuken. Een landelijke of moderne buitenkeuken van hout dat compleet duurzaam is. Al het hout is voorzien van het FSC keurmerk. 

Van Europees eikenhout tot het Canadeese western red cedar. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Nauwkeurige afwerking

De producten van Houtdoor worden nauwkeurig afgewerkt zonder zichtbare montage. Van lichter tot donkerder en gekleurd hout,  Houtdoor en KokBeton leveren secuur werk op maat. Echt maatwerk.

houtdoor keuken hout beton kokbeton laden open
houtdoor keuken hout beton kokbeton zwart
Scan de code