Braaimaster – KokBeton
23319
page-template-default,page,page-id-23319,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,elementor-default,elementor-kit-25269,elementor-page elementor-page-23319

KokBeton & Braaimaster

Met trots werkt KokBeton samen met Braaimaster. Het woord Braai vindt zijn oorsprong in het Zuid-Afrikaans woord voor barbecueën. Toch is Braaien geen barbecueën! Het verschil tussen beide bereidingsmanieren is het gebruik van kolen of het gebruik van hout. Bij Braaien brandt u hout tot kolen, terwijl u bij barbecueën alleen gebruikt maakt van de kolen. Ook worden er traditioneel Braaien alleen grote stukken vlees gebruikt en is er geen plaats voor losse worstjes of hamburgers. Braaimaster ontwerpt en produceert haar buitenkeukens van hoogwaardig staal. Het hele proces van ontwerp tot aan productie gebeurd volledig in Nederland. 

samenwerking braaimaster kokbeton partner
samenwerking partner braaimaster kokbeton vakmanschap buitenkeukens

Vakmanschap voor duurzame buitenkeukens

Vakmanschap voor duurzame en comfortabele buitenkeukens is wat KokBeton en Braaimaster verbind. Braaimaster staat bekend om zijn unieke en robuuste buitenkeukens die de sfeer van Zuid-Afrika naar uw tuin halen. Met de schoorsteen van de Braaimaster en de FireOven voorkomt dat u in de rook staat. De braai is ook volledig dubbelwandig. Omdat wij net als Braaimaster houden van gezelligheid en sfeer hebben wij een functionele Braaimaster met FireOven voor onze showroom staan.  Kom langs en vraag onze verkoopadviseurs om een vurige demonstratie! 

STIJLVOL & ROBUST DESIGN

De braaimaster heeft een stijlvol en robust design wat past bij uw tuin en buitenkeuken. De braai is beschikbaar in 2 kleuren: zwart en corten. 

samenwerking braaimaster kokbeton partner genieten buitenkeuken zuid afrikaans

ZUID-AFRIKAANSE SFEER

Op z’n Zuid-Afrikaans buiten eten en uw gasten ontvangen. Een échte unieke ervaring met een oorsprong uit het prachtige Zuid-Afrika!

samenwerking partner kokbeton braaimaster luxe buitenkeuken vlees bbq

UNIEKE KOOK-ERVARING

Met de FireOven variant van Braaimaster bakt u moeiteloos en snel heerlijke oven pizza’s. De FireOven levert u de unieke kook-ervaring in uw buitenkeuken.

samenwerking braaimaster kokbeton partner genieten buitenkeuken zuid afrikaans
Scan de code