De titel

Betonnen aanrechtbladen

Wij zijn gespecialiseerd in betonnen en Terrazzo aanrechtbladen en ook badkamers. Wij houden van beton. Door het sterke en duurzame karakter van beton gieten wij uw maatwerk (buiten)project in de perfecte vorm. Onze aanrechtbladen worden op maat in ons werkatelier gemaakt en kant-en-klaar bij u afgeleverd. Wij storten niet ter plekke bij u thuis. Wij leveren wel de montageservice. Dit scheelt een hoop stof, water en rommel in en rondom uw huis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom. Bij KokBeton kan alles!

In 3 stappen jouw aanrechtblad samenstellen

Betonnen aanrechtbladen op maat

Voor een duurzame keuken zijn betonnen aanrechtbladen uiterst geschikt! Door het robuuste, sterke en gladde karakter van onze ambachtelijke aanrechtbladen onderscheiden wij ons van alternatieve aanrechtbladen met een betonlook en HPL . De uitstraling van onze ambachtelijke aanrechtbladen is puur, robuust en perfect te combineren met andere natuurlijke materialen, zoals: hout, RVS en leer. Door zijn imperfectie is beton een perfect product.  Wij hebben dan ook aandacht voor scheurtjes, luchtbelletjes en het verkleuren van ons materiaal.  Een betonnen aanrechtblad op maat laten maken? Vraag dan een gratis offerte aan!

Keukenstijlen met betonnen aanrechtbladen

Beton is strak, robuust, landelijk en modern. Een betonnen aanrechtblad past bijvoorbeeld perfect bij een strak keuken design. Naast beton produceren wij ook Terrazzo aanrechtbladen. Wat dacht u van een betonnen of Terrazzo tafelblad of een spoelbak als eyecatcher in uw keuken? Beton is niet alleen gewild door onze klanten maar ook zeer gewild door architecten. Beton is zeer uniek, betrouwbaar en heeft een duurzaam karakter. Graag laten wij onze beton (buiten)projecten aan u zien. Neem vrijblijvend contact met ons en kom langs in onze showroom.

Heeft u een vraag over onze producten?

In 3 stappen jouw aanrechtblad samenstellen

Scan de code
t