Een werkblad nodig voor uw op maat gemaakte buitenkeuken? – KokBeton
16719
post-template-default,single,single-post,postid-16719,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,elementor-default,elementor-kit-25269

Een werkblad nodig voor uw op maat gemaakte buitenkeuken?

Tijdens deze heerlijk warme dagen is het natuurlijk lekker om buiten te zitten. Ook is het heerlijk om buiten te eten en te koken. Met een buitenkeuken is dit perfect mogelijk! U kunt heerlijk in uw tuinhuisje koken en genieten van het weer.

Voor uw perfecte buitenkeuken kunt u altijd bij ons terecht. Wij hebben al vele buitenkeukens met succes gemaakt en afgeleverd. De buitenkeukens kunnen net als onze andere keukenbladen op maat gemaakt laten worden. Het is mogelijk om te kiezen uit een terrazzo blad of een betonnen blad in verschillende kleuren en variaties.

Voor meer informatie kunt u altijd onze showroom bezoeken. Hier staan onze werknemers klaar om u van advies te voorzien. Ook kunt u onze site bezoeken om inspiratie op te doen in uw zoektocht naar uw perfect buitenkeuken.

Onze showroom is te vinden in Nijkerk, Westkadijk 8, 3861 MB Nijkerk

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 – 17:00 geopend.

Op zaterdag zijn wij geopend van 9:00 tot 16:00.

Komt u op bezoek, laat ons dit even weten zodat wij van uw komst op de hoogte zijn!Scan de code
%d bloggers liken dit: