Bezoek de showroom van KokBeton nu! – KokBeton
16542
post-template-default,single,single-post,postid-16542,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,elementor-default,elementor-kit-25269

Bezoek de showroom van KokBeton nu!

Welkom in de showroom van KokBeton!Showroom KokBeton

KokBeton heeft in Nijkerk een showroom waar ze verschillende keukenopstellingen heeft opgesteld. Op deze keukenopstellingen liggen betonnen keukenbladen in de meest voorkomende kleuren en in verschillende diktes. Ligt u kleur niet op één van de opstellingen, dan hebben wij altijd nog kleurstalen om tot de juiste kleur te komen.

Ook hebben wij in de kantine en beton aanrechtblad liggen wat gebruikt wordt door onze medewerkers. U kunt zien wat er met het beton gebeurd wanneer het in gebruik genomen is.

Daarnaast hebben we in onze showroom ook betonnen wasbakken inclusief op maat gemaakte
meubels van massief hout naar keuze, fonteintjes, koperen kranen op maat, rvs kranen en rvs spoelbakken.

Vervolgens is er een mogelijkheid om in de achterliggende fabriek van KokBeton te komen kijken. Hier kunt u zien hoe de werkbladen gemaakt worden. Ook op zaterdag is de fabriek te bezichtigen.

Bij ons kunt u het aanrechtblad op maat samenstellen naar wens! Vraag voor een richtprijs een offerte aan in het offerte systeem en maak een afspraak met één van de verkopers!

Keukenopstelling showroom KokBeton

Tags:


Scan de code
%d bloggers liken dit: