Bespaar €150,- op de Quooker Flex tot 30 november! – KokBeton
17378
post-template-default,single,single-post,postid-17378,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,elementor-default,elementor-kit-25269
Quooker actie KokBeton

Bespaar €150,- op de Quooker Flex tot 30 november!

QUOOKER FLEX. DE KOKENDWATERKRAAN MET FLEXIBELE UITTREKSLANG

De Quooker Flex is een kokendwaterkraan, uitgerust met een soepele uittrekslang voor warm en koud water. Het wassen van slabladeren gaat hiermee bijzonder makkelijk, net als het schoonspoelen van de borden, de spoelbak of die ene, te grote snijplank. Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker Flex dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker.

Bijzonder veilig

Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker Flex precies dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker. Hij bespaart tijd, energie, water en ruimte en is zeer veilig in gebruik. Dankzij de kokendwaterstop kan de Flex geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is. Om kokend water te tappen moet je bovendien eerst de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop gebruiken. De dubbelwandige uitloop zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt. En ook de druppelvormige waterstraal zorgt ervoor dat de kans op verbranding minimaal is. De geïsoleerde uitloop, het veiligheidslampje, het feit dat de Quooker vast op het aanrecht staat én 270º draaibaar is, dragen tevens bij aan de veiligheid.

Dutch Design Awards 2017: Quooker Flex product van het jaar

“Een product dat zo vanzelfsprekend zou kunnen worden, dat het ontbreken ervan straks niet meer voor te stellen is.” Het juryrapport van de prestigieuze Dutch Design Awards was lovend over de Quooker Flex. Het lef om initiatief te nemen, op lange termijn te durven denken en de moed om voor maatschappelijke relevantie te kiezen maakt de Quooker Flex tot de winnaar van de 15de editie van de Dutch Design Awards in de categorie Product. Lees hier meer.

De kraan is verkrijgbaar in het kenmerkende design met een ronde uitloop, in twee finishes: chroom en roestvrij staal. Stel ‘m hier samen, bekijk ‘m bij de dealer of vraag een brochure aan. Of ontdek hier alle voordelen van een Quooker.

VERKRIJGBAAR BIJ KOKBETON

MAIL ONS
BEL ONS
+31 (0) 33-2461314Scan de code
%d bloggers liken dit: