Houtdoor | Lochem – KokBeton
26793
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-26793,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,elementor-default,elementor-kit-25269
Categorie
Buiten, Keuken
Over dit project

Prachtig betonnen aanrechtblad op gave houten keuken

Dit prachtige betonnen aanrechtblad complementeert deze gave houten keuken van Houtdoor.
De keuken is in een aanbouw gemaakt en functioneert als luxe pantry met spoelgedeelte. De vloer, het beslag op de kasten, de spoelbak en kraan vormen een verbindend contrast met de natuurlijke uitstraling van de kasten en het werkblad. Hierdoor komt deze keuken tot een geheel dat niet meer weg te denken is uit de ruimte. Het is een integraal deel geworden van de luxe woonbeleving.

Wij maken onze werkbladen voor veel uiteenlopende soorten mensen en bedrijven. Houtdoor is een goed voorbeeld van een bedrijf waar wij graag mee samen werken. Net als wij hebben zij een visie voor het leveren van duurzaam hand- en maatwerk. Met deze gedeelde waarde leiden samenwerkingen met Houtdoor en klanten die hiervoor een passie hebben altijd tot prachtige resultaten.

Ook benieuwd naar mogelijkheden voor de (buiten)keuken?

Ook benieuwd naar een (buiten)keuken om te combineren met onze gave werkbladen? Klik hier voor nog meer gave maatwerk projecten en inspiratie voor Houtdoor buitenkeukens.

Wij hebben nog veel meer bladen voor gave (buiten)keukens gemaakt.
Klik hier voor een gaaf voorbeeld van zo’n buitenkeuken.

 

 

Scan de code