HOLTEN | AMERSFOORT – KokBeton
27435
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-27435,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,elementor-default,elementor-kit-25269
Over dit project

Gaaf terrazzo aanrechtblad met Bora kookplaat en opstaande rand

Dit terrazzo aanrechtblad is voorzien van niet alleen een duurzame spoelbak, maar ook van een opstaande rand in hetzelfde terrazzo. Dat zorgt ervoor dat niet alleen de spoelbak, maar ook het blad uitstekend schoon te maken is zonder viezigheid te krijgen in hoekjes of aan de muur.

De kleur is specifiek samengesteld voor dit precieze aanrechtblad. Het is dus een blad dat uniek is in Nederland en zelfs de rest van de wereld. In het aanrechtblad is een BORA kookplaat gemonteerd. Deze heeft een afzuiging die in de kookplaat zit in plaats van erboven. Dat is iets wat wij veel tegenkomen en leveren. Het systeem werkt het beste met buizen en een plasma filter voor de ultieme duurzame kookervaring.

 

Unieke kleuren terrazzo

In dit geval is gekozen zelf een terrazzokleur samen te stellen.
De materialen die in een terrazzo aanrechtblad gaan zijn in essentie een afvalproduct van de winning van natuursteen. Met groot geweld worden natuurstenen als marmer en graniet uit de bergen geblazen. Hierbij ontstaan kleinere steentjes die op grootte worden gesorteerd en bij ons in de bladen gaan.
Het mooie hiervan is dat de verhouding, kleur, en grootte van de stenen in het blad allemaal precies kunnen worden bepaald. Er zijn in wezen oneindig veel mogelijke combinaties die allemaal gebruik maken van een ‘restproduct’ dat op die manier niet verloren gaat, maar een prachtig nieuw leven krijgt! Terrazzo is geboren.

Scan de code