Op naar de bouwvak – KokBeton
16768
post-template-default,single,single-post,postid-16768,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,elementor-default,elementor-kit-25269

Op naar de bouwvak

We hebben er bijna weer een jaar opzitten. Met nog een aantal weken te gaan voor de bouwvak hebben we het op en top druk. Er zijn veel klanten die een offerte aanvragen via de website en veel mensen die de showroom komen bezoeken. Door alle bestelling zijn we drukker dan ooit te voren! Helaas is het  niet meer mogelijk om voor de bouwvak een blad te laten maken.

Door alle drukte heen was er zaterdag 1 juli de drakenbootrace in de Nijkerkse haven. Omdat wij aan de kade van de haven gevestigd zijn hebben wij hard ons best gedaan om het feest nog gezelliger te maken. We hebben een partytent buiten neergezet met een “big green egg” barbecue waar we meer dan 50 hamburgers op hebben gebakken. Een geslaagde dag waarin veel klanten de showroom hebben bezocht en met inspiratie, ideeën en een volle maag het feest konden vervolgen.

Bent u ook benieuwd naar wat er te zien is in onze showroom?  Bel dan om een afspraak te maken en uw plannen en ideeën te bespreken.

Westkadijk 8,
3861MB Nijkerk
E-mail: info@kokbeton.nl
Telefoon: +31 (0) 33-2461314Scan de code
%d bloggers liken dit: