Onderhoud | KokBeton onderhoudspakket – KokBeton
22770
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22770,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-25269

KOKBETON ONDERHOUDSPAKKET

Graag laten wij u zien wat er in ons onderhoudspakket zit. Hier onder vindt u informatie over het pakket en de inhoud.

SOB10 & REBO+

Wij als KokBeton hebben al honderden onderhoudspakketten verkocht. Sob10 is ons reinigingsmiddel en Rebo+ is het impregneermiddel. Klanten zijn altijd zeer tevreden over onze producten, en wij staan er ook voor om het beste te kunnen leveren aan onze klanten. Vandaar ons eigen reinigings en impregneermiddel!

Onderhoud | KokBeton onderhoudspakket
Onderhoud | KokBeton onderhoudspakket
Onderhoud | KokBeton onderhoudspakket
Onderhoud | KokBeton onderhoudspakket

SCHUURBLOK & MICROVEZELDOEK

Wij leveren ook de essentiële producten die noodzakelijk zijn om uw betonnen blad zo goed mogelijk te reinigen/impregneren. Het schuurblok is voor het schuren en polijsten van betonnen oppervlakken, en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit (diamant schuurblok korrel 120). Met dit product haalt u alle viezigheid en vlekken weg uit uw betonnen blad. De microvezeldoek is zo ontwikkeld dat hij sneldrogend is, handig voor een strak, mooi en streeploos eindresultaat!

  • Het KokBeton onderhoudspakket is hier, of hieronder op de knop te bestellen!
Koop nu het KokBeton onderhoudspakket!: