Onderhoud | Ambras-T – KokBeton
22728
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22728,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,elementor-default,elementor-kit-25269,elementor-page elementor-page-22728

AMBRAS-T VOOR HET ONDERHOUD

Ambras-T is een onderhoudsmiddel dat een extra beveiliging tegen vlekken geeft aan betonnen en terrazzo oppervlakten zoals bijv. een aanrechtblad.

Wij bieden u dit product aan in samenwerking met de Aanrechtbladenfabriek B.V. van Aanrechtblad.nu

U kunt bij ons Ambras-t bestellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Meer bestellen betekent ook een grotere korting.

GEBRUIKSAANWIJZING AMBRAS T

Reinig uw keukenblad met citroenvrije zeep droog hem goed met een schone zachte doek. Het blad dient goed droog te zijn.  Neem een katoenen, niet pluizige doek en breng Ambras-T vloeistof op de doek aan en wrijf van achter naar voren het blad streepgewijs in. Verdeel de ambras gelijkmatig over het gehele oppervlakte, vergeet geen hoekjes of plekken waar u lastig bij kan komen. Laat het ingewreven, vochtige blad een half uur uitdrogen. Laat het blad met rust. Bij een nieuw betonnen aanrecht blad dient u het blad regelmatig te behandelen om krassen en vlekken zo goed mogelijk tegen te gaan. Wij raden aan één keer per maand.

ambras-t onderhoud beton kokbeton

Ambras-T Impregneermiddel

€24,99 incl. BTW

Scan de code