Waar komen onze aanrechtbladen vandaan? – KokBeton
16704
post-template-default,single,single-post,postid-16704,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,elementor-default,elementor-kit-25269

Waar komen onze aanrechtbladen vandaan?

Bent u op zoek naar een puur Hollands aanrechtblad van beton of terrazzo?

Wij KokBeton maken al onze aanrechtbladen van zowel beton als terrazzo in onze eigen fabriek. Dat is ook de reden dat wij een levertijd hebben van maar 3 á 4 weken hebben. Hieronder vindt u nog een aantal positieve redenen:

  • Materiaal bij de hand
  • Optimale werkomgeving waardoor wij de beste kwaliteit aanrechtbladen kunnen maken.
  • Geen rommel in en rondom het huis
  • Geen onnodige reistijden

Een nadeel hiervan is wij in bladen met een grootte van boven de 400cm lengte of 150cm breedte niet uit 1 stuk kunnen maken. In de showroom hebben wij een voorbeeld van hoe dat eruit komt te zien.

U heeft naast de mogelijkheid om in de showroom onze bladen te bekijken ook de mogelijkheid om onze fabriek te bezoeken in overleg met één van onze medewerkers. De fabriek ligt aanliggend aan de showroom.

Heeft u interesse in een beton of terrazzo aanrechtblad wat door ons zelf gemaakt wordt? Bekijk onze website en vraag een offerte aan.

Tags:


Scan de code
%d bloggers liken dit: