Trowback KokBeton 2019 – KokBeton
20131
post-template-default,single,single-post,postid-20131,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,elementor-default,elementor-kit-25269
Team KokBeton 2019

Trowback KokBeton 2019

Het jaar 2019 zit er alweer bijna op. Nog een paar dagen en dan luiden we met elkaar het nieuwe decennium in. Voor ons het ideale moment om terug te kijken op het afgelopen jaar.

Dit jaar vierden wij met elkaar het 5 jarig bestaan van KokBeton. De afgelopen jaren hebben we ons ontwikkeld van start-up naar een kleine stabiele organisatie. Dit betekende niet alleen in een groei van
het aantal projecten, uitbreidingen in ons assortiment, maar ook een groei in het aantal medewerkers. Inmiddels bestaat ons team uit 14 medewerkers die iedere dag met passie werken om een mooi eindresultaat te leveren. “Gepassioneerde vakidioten” was de omschrijving van één van onze klanten en daar kunnen wij ons wel in vinden.

Afgelopen jaar hebben wij veel interieurartikelen mogen leveren. Mooie projecten waren grote kookeilanden tot maar liefst 3950mm breed, bladen waarbij knoppen van Pitt Cooking aan de voorzeiden werden gemonteerd en voor een zorginstelling veel kunststof werkbladen vervangen hebben voor terrazzo keukenbladen. Dit zijn maar enkele onderdelen waar we super trots op zijn.

Al met al hebben we met elkaar mooie stappen mogen maken afgelopen jaar. Op naar een nieuw jaar waarin wij opnieuw mooie projecten hopen te realiseren en onze passie mogen delen. Op dit moment zijn we druk bezig met het ontwikkelen van complete buitenkeukens met materialen als massief eiken fronten, een zwart RVS frame, stalen wielen en natuurlijk een beton blad!


Namens het gehele team van KokBeton, een gelukkig en prachtig 2020 toegewenst en graag tot ziens!Scan de code
%d bloggers liken dit: